Si en l’article anterior us explicava diverses maneres d’anar a Broadway amb descompte, avui us presentaré el Metropolitan Opera i us explicaré una manera d’anar-hi de manera gairebé regalada (comparada amb els preus que es paguen a les taquilles, que poden arribar a més de 400 euros).

El Metropolitan Opera és un dels millors temples operístics del món. El seu pressupost (d’uns 300 milions de dòlars) li permet muntar espectacles escenogràficament bestials i fitxar els millors cantants de cada moment (compareu la xifra amb els 44 milions d’euros de pressupost del Liceu i podeu imaginar-vos les diferències). L’òpera està situada al Lincoln Center, un conjunt d’edificis culturals arquitectònicament impecable, i té una capacitat de 3.800 seients. En aquest vídeo podeu veure l’interior de l’edifici:

Us han vingut ganes d’anar-hi?

Doncs hi ha una manera d’aconseguir entrades molt barates: els anomenats rush tiquets. Bàsicament: cada dia venen uns quants tiquets de platea a 25 $ (de normal també venen tiquets a 25 $, però són seients molt mal situats). Per aconseguir-ne un, us heu de connectar a la seva pàgina web a les 12 del migdia i ser els primers a fer la compra (s’esgoten ràpid). Teniu tota la informació aquí. Us ho recomano moltíssim: la qualitat està assegurada!

297 20160426-WA0008